Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aida Căruceru, deputată PSD, îl face PRAF pe Rareș Bogdan: Un acoperit politic din presă care face în mod real jocuri de putere

Aida Caruceru PSD

Deputatul PSD de București Aida Căruceru a lansat un atac devastator la adresa lui Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook. Căruceru spune despre Rareș Bogdan că este un “acoperit politic în presă” și-l acuză de faptul că prin emisiunea sa de la Realitatea TV face jocuri de putere în interesul său și în interesul PNL. Declarațiile Aidei Căruceru vin în contextul în care Rareș Bogdan a fost propus pe primul loc pentru lista de candidați la alegerile europarlamentare de către PNL.

“Dragi români de bună-credință, care vă uitați la televizor încercând să vă informați și ajungeți prin a fi manipulați. Aceasta este cea mai bună dovadă a faptului că cei care atacă cu sete PSD zi și noapte o fac strict pentru interesul lor. Iată cazul Rareș Bogdan: Vedeta TV, pseudo-jurnalistul care a venit la Congresul PSD în calitate de protestatar, luptătorul anti-PSD, apărătorul lui Klaus Iohannis, cel care se erija în 2014 în vocea românilor din Diaspora care nu puteau vota și care purta cruciada anti-PSD la Realitatea, cel care murea de grija statului de drept și rupea cămașa de firmă de pe el de grija legilor justiției a fost răsplătit, nici mai mult, nici mai puțin, decât cu locul 1 pe lista candidaților PNL la europarlamentare”, a scris Aida Căruceru pe Facebook.

Citește și: Tudorel Toader reacționează! Anunț-surpriză

Deputatul PSD de București i-a cerut, practic, lui Rareș Bogdan, să-și ceară scuze celor pe care i-a indus în eroare prin calitatea de jurnalist: “Nu mă întreb cum s-or simți membrii cinstiți ai PNL care muncesc zi și noapte să-și construiască o carieră în politică și văd cum un fante al micului ecran ajunge de pe scaunul de machiaj pe fotoliul de europarlamentar, ci mă întreb acum cum s-or simți toți cei care s-au uitat, măcar pentru 5 minute la emisiunea de pe Realitatea, intitulată, ce ironie: Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan.  Chiar așa, își va cere Rareș Bogdan scuze tuturor telespectatorilor săi, pentru că i-a mințit că este jurnalist, când el era, de fapt, liberal sub acoperire? Își va cere Rareș Bogdan scuze tututor colegilor săi politicieni că și-a făcut campanie electorală non-stop, vreme de ani de zile?”

În finalul postării sale, Aida Căruceru a lansat și o ipoteză-șoc: Rareș Bogdan ar putea fi următorul prezidențiabil al PNL: “Mă aștept ca lucrurile să nu se oprească aici și ca domnul jurnalist-afacerist-dandy-politician-candidat Rareș Bogdan să candideze și la prezidențiale. De ce nu?!”

Citește și: EXCLUSIV Răsturnare de situație în privința leilor lui Nuțu Cămătaru! Ce se întâmplă acum cu animalele /

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.