Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aida Căruceru (PSD): Ludovic Orban, de la bâlci la Guvern

Aida Caruceru PSD

Deputatul PSD de București Aida Căruceru l-a desființat pe Președintele PNL Ludovic Orban, la scurt timp după ce conducerea PNL a decis ca Orban să fie propunerea de candidat pentru funcția de prim-ministru, în tandem cu Klaus Iohannis pentru funcția de președinte. Potrivit Deputatului Aida Căruceru, Ludovic Orban dorește să mute circul politic din Parlament la Guvern, arătând că acesta este nepregătit și neprofesionist pentru o asemenea responsabilitate. Ea a mai spus că Orban folosește acest pretext pentru a-și rezolva problemele de susținere din interiorul PNL, urmând să promită portofolii de ministru grupărilor care-l susțin.

“Vedeta liberalilor, Ludovic Orban își dorește nici mai mult nici mai puțin decât să fie Prim-Ministru. Este un salt uriaș pentru domnia sa: de la bâlci, la Guvern. Nici nu mai contează că mai sunt doi ani până la alegerile parlamentare, nu contează nici faptul că PNL nu este pregătit cu nimic pentru guvernare, se pare că nu contează nici măcar faptul că dl Orban are un nou dosar la DNA, ceea ce l-ar încadra în categoria denumită de Klaus Iohannis <>. Eternul candidat al PNL este fericit că are jucătire nouă și că poate să vorbească și el ca oamenii politici serioși despre program de guvernare și alte lucruri importante”, a declarat Aida Căruceru.

Deputatul PSD de București a mai afirmat că în PNL s-a dat startul la licitația pentru funcțiile de ministru, în contextul în care primele declarații ale lui Orban au fost despre câte ministere dorește să aibă Guvernul său.

“Primul lucru pe care l-a spus Orban este câte ministere își dorește în Guvernul său, dând practic startul la concursul de frumusețe din PNL pentru cine să ocupe funcțiile de ministru. Ceea ce face acum dl Orban este să asmută peneliștii împotriva foștilor pedeliști și-și rezolvă problemele interne, momind liberalii cu portofolii de ministru. Este o vorbă românească care spune că nu este bine să vinzi pielea ursului din pădure, care se aplică perfect acestui moment politic, în condițiile în care PNL face și desface guverne și programe de guvernare. În fapt, liberalii sunt departe de guvernare, iar problemele lor interne îi fac să se îndepărteze și mai mult de obiectiv”, a mai punctat Aida Căruceru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.