Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aida Cristina Căruceru: 'Fiți la fel de responsabili precum pretindeți PSD-ului să fie'

Aida Caruceru PSD

Deputatul PSD, Aida-Cristina Căruceru, secretar al Comisiei juridice, de disciplină și imunități și vicepreședinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, a arătat, în declarația politică susținută miercuri, 21 noiembrie, următoarele:

„La sfârșitul săptămânii trecute, la Suceava, a avut loc o tragedie. O mamă și copilul ei nou-născut au fost spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni. Femeia a murit, iar copilul a intrat în comă. Acesta este modul în care orice om normal, decent, de bună-credință și cu frică de Dumnezeu ar relata acest episod tragic. Dar din păcate pentru societatea românească, un individ pe nume Cristian Dide, care se prezintă protestatar de profesie și care se laudă cu faptul că este cel mai amendat cetățean român, a postat un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook în care s-a declarat mulțumit și satisfăcut de faptul că a murit tânăra femeie pe motiv că aceasta lucra în cadrul Jandarmerie. Postarea a devenit repede virală în mediul online, iar ceea ce este cu atât mai îngrijorător este faptul că s-au găsit extrem de mulți români care i-au apreciat mesajul.”

Citește și: Antonio Tajani, mesaj uriaș din Guvernul României: 'A venit momentul să accelerăm aderarea la Schengen'

„Sigur, au fost și voci, nu puține, care s-au delimitat de acest anarhist violent. Dar vreau să subliniez faptul că nu am văzut nicio reacție masivă și vehementă de delimitare și de criticare din partea PNL, USR sau a președintelui Klaus Iohannis legat de faptul că un individ care se reclamă drept un “luptător anti-PSD” se bucură că o mamă a murit și un copil este în comă. Nu am văzut nicio reacție fermă din partea presei, care să condamne acest mesaj pur și simplu inuman. Am văzut însă un val de revoltă publică atunci când un deputat PSD ar fi imitat gestul unui deputat USR, din luna iunie, gest făcut tot în Camera Deputaților. Cred că această dublă măsură reprezintă, de fapt, pur și simplu ipocrizie.  O ipocrizie gravă și periculoasă, prin care PSD este pus la zid pentru orice, dar cei care insultă, înjură, vandalizează, sau pur și simplu se bucură de moartea unei mame care lucrează în cadrul Jandarmeriei au parte de tot felul de scuze”, a declarat deputatul PSD Aida-Cristina Căruceru.

În încheiere, deputatul PSD de București face un apel către cei din Opoziție: „Stimați colegi din Opoziție, vă rog, fiți la fel de responsabili precum pretindeți PSD-ului să fie și condamnați declarația lui Dide, vandalizarea comisă de Bot și alții, și înjurăturile de pe plăcuțele de înmatriculare obscene. Pentru că spuneți că vă doriți o societate normală, comportați-vă ca atare.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.