Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aida-Cristina Căruceru (PSD): Doar cei pentru care unitatea de măsură a democrației este “instagramul” caută să discrediteze mitingul PSD

Aida Caruceru PSD

Deputatul PSD de București Aida-Cristina Căruceru desființează toate acuzațiile aduse împotriva partidului și împotriva mitingului și lansează o întrebare: Cine și de ce ar dori intimidarea PSD?

“Sunt mândră și onorată că am participat la mitingul de sâmbătă, alături de sute de mii de membri și susținători PSD și, ca fiecare dintre cei care au fost în Piața Victoriei, sunt mândră să fiu membru PSD. Nu contează eticheta pe care a purtat-o acțiunea de sâmbătă: miting sau protest, ce contează cel mai mult este faptul că s-a tras un semnal de alarmă și s-a transmis un mesaj ferm: în fața ofensivei tuturor celor care atacă PSD, partidul nostru este și va rămâne unit. Nu ne vom lăsa intimidați”, a declarat Aida-Cristina Căruceru.

Deputatul PSD de București a explicat și care a fost motivația din spatele mitingului care a reunit sute de mii de membri și susținători în Piața Victoriei din București. “Unii se fac că nu au înțeles de ce a fost nevoie de această acțiune, în timp ce alții au înțeles foarte bine și de aceea caută să ducă în derizoriu manifestația. Argumentul că un partid de guvernare nu are voie să se manifeste este fals. Mitingul de sâmbătă a fost un semnal de alarmă și avertisment făcut public de trei dintre primii oameni din statul român: Președintele Camerei Deputaților, Președintele Senatului, și Primul-Ministru, precum și de întreg partidul care a reunit peste 3,5 milioane de voturi. Este un mesaj puternic care spune că puterea legitimă și democratică este constant sabotată de acțiuni oculte ale unor indivizi și grupări care au agende personale ce nu au nimic de-a face cu democrația, Constituția și bunul mers al țării. În aceste condiții, cred că era datoria și obligația noastră să tragem acest semnal public de alarmă. Sigur, cârcotașii vor spune că nu se cade ca un partid de guvernare să protesteze. Eu spun că este datoria unui partid de guvernare să semnaleze pericolele care pândesc România și să strângă sprijin popular pentru protejarea democrației. Dacă toleram această situație și dacă nu o denunțam public și dacă lăsam gunoiul să se strângă sub preș ne facem vinovați în fața românilor”, a mai punctat Aida-Cristina Căruceru.

Deputatul PSD de București a transmis și un mesaj ferm celor care au criticat partidul pentru organizarea evenimentului din Piața Victoriei. “Sunt câțiva oameni care sunt convinși că democrația se măsoară nu în respectarea drepturilor fiecărui cetățean, ci doar în like-uri și care cred că unitatea de măsurare a democrației este <>. Tot ei sunt cei care se cred în Vestul Sălbatic, în sensul în care au decretat, ei între ei și pentru ei, că Piața Victoriei este numai a lor. Îi îndemn să se maturizeze sau măcar să citească cu atenție citatele despre respectarea dreptului la exprimare al tuturor cetățenilor pe care le tot rostogolesc pe Facebook. Astfel, sper să învețe cât mai repede că spațiile publice nu pot fi confiscate de nimeni, indiferent cât de <> s-ar crede. Văzând toată agitația lor din mediul online din ultimele zile nu pot să nu mă întreb: Cine și de ce are interesul ca PSD să nu-și arate forța?, Cine, de ce și cu ce obiectiv vrea să intimideze Guvernul și coaliția majoritară? ”, a susținut Aida-Cristina Căruceru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.