Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aidi Boothroyd, selecționer Anglia U21, anunț înaintea duelului cu tricolorii: 'România se va mulțumi, probabil, și cu o remiză'

descopera.ro
fotbal minge

România U21 se pregăteşte de al doilea meci din grupa C a Campionatului European din Italia şi San Marino, contra Angliei, vineri, de la ora 19:30. Selecţionerul englezilor a declarat la conferinţa de presă că tricolorii se vor mulţumi, probabil, şi cu o remiză, informează MEDIAFAX.

Citește și: Nunta lui Radu Mazăre, spulberată în direct! ‘Nu mai folosiți acest termen’

Englezii vin după o înfrângere în prima rundă. Trupa lui Aidy Boothroyd a pierdut dramatic contra Franţei, scor 1-2, cu un autogol venit în minutul 90+5. La conferinţa de presă au participat Boothroyd şi atacantul Dominic Calvert-Lewin, iar selecţionerul a anunţat că va face mai multe schimbări în ofensivă. De asemenea, britanicul a făcut o declaraţie care a stârnit o reacţie imediată din tabăra României.

Citește și: Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș

"Cred că voi face schimbări în ofensivă faţă de primul meci, am multe variante la dispoziţie. Va fi nevoie de inspiraţia tuturor pentru a ne impune. Respectăm România, dar vom face tot pentru a o învinge. Am fost foarte impresionat de spiritul ei de echipă. E un adversar dificil care, probabil, se va mulţumi şi cu un rezultat de egalitate", a declarat selecţionerul Angliei U21.

Departamentul de comunicare a replicat prompt, scriind un mesaj pe site-ul FRF pentru naţionala Angliei, aducând aminte de performaţa tricolorilor din primul meci, scor 4-1, contra Croaţiei: "Mr. Boothroyd, nu e chiar aşa, venim să învingem Anglia. Şi selecţionerul croat şi-a dorit un stadion plin cu români, l-a avut…"

Citește și: USR-PLUS se cutremură! Dezvăluirea care dinamitează Alianța 2020

Clasamentul grupei C:

1. România 3p

2. Franţa 3p

3. Anglia 0p

4. Croaţia 0p

Programul grupei C:

21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)

24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.