Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Air France KLM pregătește livrarea vaccinului anti-COVID-19 în toată lumea

www.airfranceklm.com
Air france klm

Air France KLM pregătește livrarea vaccinului anti-COVID-19 în toată lumea, prin hub-urile sale europene, Amsterdam - Schiphol și Paris - Charles de Gaulle. O aeronavă poate transporta până la un milion de doze de vaccin, potrivit Mediafax.

Este mobilizare fără precedent pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris și pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, deoarece Air France KLM pregătește livrarea vaccinului COVID-19 în toată lumea, prin hub-urile sale europene, potrivit unui comunicat transmis de Travel Communication România.

Experiența companiei în calitate de transportator farmaceutic a asigurat unitățile sanitare, precum și cetățenii privați, că vor avea acces la medicamente, echipamente medicale, echipamente de protecție personală (EIP) și alte produse critice.

„Împreună cu Air Cargo Netherlands (ACN), Aeroportul Schiphol din Amsterdam și cu Aeroportul Charles de Gaulle din Paris (deja două noduri farmaceutice importante), au fost înființate două grupuri de lucru pentru a pregăti pe deplin ambele comunități aeroportuare pentru operațiunea de transport a vaccinurilor. Transportul aerian permite asigurarea unei temperaturi controlate de până la -80° C. Se așteaptă ca aproximativ 15 miliarde de vaccinuri să fie distribuite în întreaga lume. Multe dintre acestea vor trebui transportate la temperaturi foarte scăzute. De exemplu, vaccinul Pfizer trebuie păstrat congelat (la -70°C). Alte vaccinuri trebuie distribuite la o temperatură constantă între +2 și + 8 °C”, se arată în comunictul citat.

https://www.stiripesurse.ro/scene-de-groaza-brancardierul-care-a-detubat-o-femeie-si-a-ucis-o-a-le-inat-in-fata-instantei_1549760.html

Sursa citată precizează că grupul Air France KLM Cargo a dezvoltat împreună cu partenerii săi soluții logistice pentru a asigura calitatea vaccinurilor pe tot parcursul lanțului de distribuție.

„Perspectiva sosirii unui vaccin COVID-19 este o veste foarte bună. În același timp, aduce o nouă provocare; un transport rapid și sigur de miliarde de vaccinuri în întreaga lume. Suntem pregătiți pentru asta și asta datorită colegilor și partenerilor care au lucrat din greu la acest lucru împreună. KLM a contribuit anterior la transportul aerian pentru un flux de aproximativ 90 de milioane de măști de protecție, îmbrăcăminte de protecție și echipament respirator. Acum vom aduce vaccinul în siguranță și rapid în Olanda și restul lumii” a declarat Pieter Elbers, CEO KLM

Cu peste 3.500 mp de depozite dedicate depozitării produselor sensibile la căldură, aeroportul Paris-Charles de Gaulle oferă facilități de ultimă generație care garantează stocarea optimă.

Air France KLM comunică în permanență cu companiile producătoare și cu autoritățile aeroportuare pentru a minimiza timpul de tranzit al vaccinurilor la aeroport, în principal în eficientizarea procedurilor de vămuire și reducerea generală a timpului de tranzit al vaccinurilor între camioanele rutiere și avioane.

O aeronavă Air France KLM Cargo poate transporta mai mult de un milion de doze pe zbor, iar o aeronavă de pasageri pe distanțe lungi poate transporta peste 400.000 de doze în cală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.