Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO AIURITOR Vlad Voiculescu spune că NU știa de ordinul publicat de Andreea Moldovan în Monitorul Oficial

www.facebook.com
vlad voiculescu andreea moldovan

Vlad Voiculescu a dat răspunsuri aiuritoare, vineri seara, la Digi 24! După conferința de dimineață, când a spus că va dormi, Voiculescu s-a dus la televiziunea de știri unde a șocat cu ce a putut spune.

Prima dată, Voiculescu a declarat că numărul morților de COVID-19 este cu câteva mii mai mare. Apoi, a recunoscut că el nu știa că ordinul semnat de Andreea Moldovan urma să apară în Monitorul Oficial.

Citește și: HALUCINANT Vlad Voiculescu aruncă România în aer: 'Nu este exclus să fie mii de morți în plus' - Întrebarea lui CTP l-a blocat

”Nu știam că o să apară în acea zi, la acea oră. Nu a fost o intenție de a face ceva pe la spate. A fost un demers al unui profesionist impecabil, alături de mulți specialiști de la INSP, Ministerul Afacerilor Interne. Avizul CNSU nu este necesar.”, a precizat Voiculescu.

Fostul ministru a părut, de multe ori nesincer, realizatorul emisiunii punând, de mai multe ori, aceleași întrebări și obținând, de fiecare dată, răspunsuri diferite. Voiculescu a fost întrebat dacă Dan Barna i-a spus că Florin Cîțu vrea să o demită pe Moldovan. Inițial a spus că nu știa, apoi a recunoscut.

”Dacă punea problema sacrificării doamnei Moldovan, decizia era a ei. Nu așa înțeleg să acționez ca lider al unei echipe. Cu Dan Barna nu am discutat despre sacrificarea doamnei Moldovan.”, a adăugat Voiculescu.

Voiculescu a mai vorbit și despre faptul că Moldovan trebuia iertată, dacă se constata că a greșit, considerând că Guvernul României și funcția de secretar de stat sunt ca ”o redacție de știri”, unde cine greșește poate fi iertat, uitând, probabil, că oamenii nu sunt știri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.