Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajax Amsterdam l-a demis pe antrenorul Alfred Schreuder

wallpaperfolder.com
Ajax Amsterdam
După această remiză, Ajax ocupă locul al cincilea în clasament, la şapte puncte distanţă de rivala Feyenoord Rotterdam, actualul lider din Eredivisie.

"Este o decizie dureroasă, dar necesară. În afara unui debut bun de sezon, am pierdut multe puncte în mod inutil", a precizat Edwin van der Sar, directorul general al clubului Ajax, pe site-ul oficial al "lăncierilor".

"I-am acordat lui Alfred timp şi încrederea noastră pentru a schimba modul în care decurg lucrurile", însă "a devenit clar pentru noi că nu poate schimba cursul lucrurilor", a adăugat fostul portar olandez.

Ajax nu a mai câştigat în campionat din octombrie, gruparea din Amsterdam fiind eliminată din competiţiile europene în faza grupelor Ligii Campionilor.

Alfred Schreuder a sosit la Ajax de la echipa belgiană FC Bruges, pentru a-l înlocui pe Erik ten Hag, plecat la Manchester United.

Pe lângă schimbarea de antrenor, Ajax Amsterdam traversează un sezon de tranziţie după un mercato estival agitat, în cursul căruia clubul a vândut jucători de 200 de milioane de euro, făcând achiziţii cu ceva mai mult de jumătate din această sumă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.