Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajax Amsterdam poate deveni virtual campioană a Olandei la fotbal, pentru al treilea sezon consecutiv

wallpaperfolder.com
Ajax Amsterdam

Ajax Amsterdam poate deveni virtual campioană a Olandei la fotbal, pentru al treilea sezon consecutiv, şi să-i ofere un cadou de despărţire potrivit antrenorului Erik ten Hag, dacă o va învinge pe Heerenveen, miercuri, în penultima etapă, transmite Reuters, citat de Agerpres.

O victorie acasă cu Heerenveen ar asigura matematic succesul lui Ajax, care are patru puncte avans faţă de PSV Eindhoven, înaintea ultimelor două etape din Eredivisie.

Ten Hag, 52 ani, va părăsi clubul ''lăncierilor'' la finalul acestui sezon pentru Manchester United, iar un al treilea titlu în patru sezoane la Amsterdam ar consolida reputaţia tehnicianului batav.

Pentru Ajax ar fi primul titlu din acest sezon, după ce a fost învinsă de PSV Eindhoven atât în finala Supercupei Olandei, de la începutul campaniei, cât şi în finala Cupa Olandei din aprilie. Clubul olandez a fost eliminat în optimile Ligii Campionilor de către Benfica Lisabona, după ce câştigase toate meciurile din grupă.

Înaintea penultimei etape, Ajax este lider cu 79 puncte din 32 meciuri, urmată de PSV, cu 75. Echipa din Eindhoven joacă acasă, miercuri, contra lui NC Nijmegen. Ultima etapă a sezonului are loc duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.