Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajax Amsterdam s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Olandei și a ajuns la 157 de goluri marcate în 2019

www.agerpres.ro
Ajax Lyon

Ajax Amsterdam s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Olandei, miercuri, după ce a învins formația Telstar, scor 4-3, și a ajuns la 157 de goluri marcate în 2019, un record în ceea ce privește reușitele dintr-un an calendaristic, potrivit Mediafax.

Sergino Dest a marcat golul al doilea din meciul cu Telstar, în minutul 28, Ajax ajungând la 155 de reușite în 2019. Precedentul record data din 1993, an în care formația olandeză înscria de 154 de ori.

Citește și: Cătălin Predoiu SPULBERĂ orice speranță a magistraților privind pensiile speciale: Sunt SOLIDAR cu premierul

Până la final, au mai punctat Lang, Ekkelenkamp și, din nou, Dest, iar Ajax s-a impus cu 4-3 pe terenul lui Telstar, calificându-se în optimile de finală ale Cupei Olandei. La oaspeți, Răzvan Marin a fost rezervă neutilizată.

În 2019, Ajax a câștigat titlul de campioană în Olanda, după o pauză de patru sezoane, și a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor, unde a fost eliminată dramatic de Tottenham, scor 3-3, la general.

După 17 runde disputate în actualul sezon din Eredivisie, Ajax ocupă primul loc, cu 41 de puncte, la egalitatecu AZ Alkmaar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.