Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ajung pe mâna procurorilor - Patru poliţişti cercetaţi după ce un tânăr a evadat din arestul IPJ Dolj

Patru poliţişti sunt cercetaţi pentru înlesnirea evadării în cazul tânărului care a fugit, joi seara, din arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

"La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, a fost dispusă declanşarea cercetării prealabile faţă de patru poliţişti, fiind totodată sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înlesnirea evadării”, a transmis IPJ Dolj.

Înlesnirea evadării se referă la neîndeplinirea atribuţiilor de pază de către o persoană care avea îndatorirea de a păzi un reţinut sau deţinut.

În cursul nopţii trecute, peste 800 de poliţiştii l-au căutat pe tânărul evadat. El a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la fontiera de stat a României, iar poliţiştii au instituit filtre rutiere în întregul judeţ.

Poliţiştii s-au sesizat, joi seara, cu privire la faptul că Andrei-Sorin Cruţan, de 23 de ani, din comuna Unirea, a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

"Cel în cauză are următoarele semnalmente: înălţime 1.77 m, greutate 65 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă”, a transmis IPJ Dolj.

Sursa citată menţionează că tânărul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fiind adus în centru pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru evadare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.