Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AJUNGE cu LIBERTATEA de gândire prevăzută de Constituție: ÎNCĂ un medic JIGNEȘTE românii care NU CRED în coronavirus: Sparg semințe negaționiste

CJ Iași
spital

Libertatea de gândire e garantată prin Constituția României, însă...cam degeaba. Românii care nu cred în coronavirus sunt insultați pe bandă rulantă de medici și politicieni care se vor stăpâni pe gândurile omului. Cea mai recentă ieșire în acest sens e a medicului Constantin Duțu, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ” Dr. Carol Davila” .

"Le cereti medicilor comunicare. De 9 luni, breasla medicală a explicat şi pe înţelesul unei amoebe pericolul covidului. Aiurea. Surdele voastre urechi stau în fanatice perne şi se deschid doar la bitmani şi alţi conspiraţionisti siniştri.

CITEȘTE ȘI: Efecte neaşteptate: Ce se întâmplă în corpul tău dacă începi să mănânci două banane pe zi

Le cereţi empatie. Câtă empatie e într-o gloată care din motive „spirituale” îşi dă coate si se calcă în picioare strigând „JOS MEDICII” pentru că, blasfemie!!! trebuie să poarte mască? Le cereţi competenţă. Câtă competenţă e în postările voastre care neagă virusul pe motiv că nu se vede şi nu se pipăie?

Aţi încercat la fel şi cu curentul electric? Internetul, ca şi istoria, justifică orice. Dar aveţi grijă, istoria îşi plăteşte greşelile. Le cereti medicilor ceea ce nu aveţi. V-aţi aşezat semidoct, pe marginea pandemiei, spărgând seminţe negaţioniste peste capetele anestezistilor, infecţionistilor şi urgentiştilor trecuţi de mult de pragul unui burn-out. Trăgeati pseudosavant din ţigară pe lângă tuburile prea puţine cu oxigen şi umpleaţi terapiile prin minciunile voastre", a scris medicul pe pagina de Facebook a spitalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.