Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al 10-lea film din seria 'Fast & Furious' va fi lansat în aprilie 2023

vindieselfanclub.com
Vin Diesel

Cel de-a 10-lea lungmetraj din saga "Fast & Furious", una dintre cele mai de succes francize din istoria cinematografiei, va fi lansat pe 7 aprilie 2023, relatează EFE.

Revista Entertainment Weekly a anunţat în premieră data lansării filmului, care a fost confirmată ulterior de medii de specialitate precum Variety sau Deadline, potrivit agerpres.ro.

"Fast & Furious 10" va fi penultimul film din această saga cu multă acţiune, curse de maşini şi adrenalină maximă, deoarece se prevede ca Vin Diesel şi colegii lui să se despartă de această franciză odată cu cel de-al 11-lea film.

Justin Lin va fi regizorul ultimelor două pelicule. Lin este alegerea cea mai potrivită, întrucât el a mai regizat nu mai puţin de cinci filme din "Fast & Furious".

Filmele cu numărul 10 şi 11 nu vor reprezenta totuşi sfârşitul definitiv la "Fast & Furious", ci încheierea povestirii centrale, întrucât se preconizează realizarea de filme derivate care vor extinde universul narativ al acestei saga ce a triumfat în sălile de cinema din întreaga lume.

Primul dintre aceste 'spin-off' a fost "Fast & Furious Presents: Hobbs &Shaw" (2019), care i-a avut ca protagonişti pe Dwayne Johnson şi Jason Statham.

Cel de-a nouălea film al seriei, intitulat "F9", a fost lansat în luna mai, la un an de la data prevăzută în contextul pandemiei de COVID-19.

"F9", regizat de Justin Lin, i-a avut în distribuţie, pe lângă Vin Diesel şi Michelle Rodríguez, pe John Cena, Charlize Theron şi Helen Mirren.

Filmul a avut încasări în întreaga lume de 681 de milioane de dolari, fiind considerat unul dintre cele mai mari succese holywoodiene ale anului 2021.

Fără a pune la socoteală "F9", cele opt filme din serie, plus spin-off-ul "Fast & Furious Presents: Hobbs &Shaw", au avut în total încasări în întreaga lume de 6 miliarde de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.