Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al 4-lea parlamentar care demisionează din USR: Voi activa în grupul neafiliaților și mă alătur proiectului REPER

Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam demisii USR-PLUS

Deputatul USR Lóránt-Zoltan Sas a anunţat, miercuri, în plenul Camerei, că se retrage din grupul parlamentar.

  • Deputatul Alin Prunean şi-a anunţat marți retragerea din grupul parlamentar al USR şi demisia din partid, iar luni, deputatul Cristina Rizea a făcut acelaşi anunţ. Senatorul USR Dragoș Popescu a demisionat și el miercuri din USR. Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, declara că se așteaptă ca din partid să demisioneze aproximativ 11 parlamentari.

"Astăzi mi-am depus demisia din USR şi voi activa ca parlamentar neafiliat. Scopul meu şi al colegilor mei a fost şi rămâne reforma reală a acestui stat confiscat de către grupurile de interese. Din păcate, formarea unor "echipe" închise, atât la nivelul Biroului Naţional, cât şi în Biroul Judeţean, a transformat orice propunere sau sesizare venită din partea noastră în maculatură. Personal, nu am primit vreun răspuns la zecile de adrese înaintate forurilor executive ale formaţiunii politice în care am activat. Astfel, am înţeles faptul că pentru ei contează doar menţinerea funcţiei în partid, în perspectiva viitoarelor alegeri, bazându-se pe organizaţii judeţene aservite, care livrează voturile necesare la alegerile interne, având ca şi consecinţă îndepărtarea multor resurse umane valoroase", a scris Lóránt-Zoltan Sas, printre altele, pe pagina sa de Facebook.

El va activa în partidul REPER, fondat de Dacian Cioloș.

„România copiilor noștri are nevoie de un proiect reformator, susținut de cât mai mulți politicieni care nu sunt capturați de către grupurile de interese interne sau din afara partidelor. Astfel, am ales să mă alătur proiectului REPER, pentru a construi, alături de colegii mei, un partid modern, democratic și pro-european. Suntem datori să recâștigăm încrederea cetățenilor în clasa politică, să muncim în interesul societății, să elaborăm și să amendăm legi care să le aducă certitudinea unui trai mai bun și speranța că următoarele generații vor găsi acele argumente pentru a nu emigra, pentru a-și duce o existență decentă în țara în care s-au născut. O opoziție constructivă, alături de voci marcante din cadrul societății civile, sau implicarea specialiștilor în deciziile politice, sunt repere care pot risipi această stare de lehamite a electoratului. Îmi doresc să ni se alăture, în acest proiect, cât mai mulți oameni de valoare!”, a afirmat Lorant Sas.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.