Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al Ain, campioana Emiratelor Arabe Unite s-a calificat în finala Cupei Mondiale a cluburilor, după ce a învins la penaltiuri River Plate, campioana Sud-Americii

Al Ain, campioana Emiratelor Arabe Unite, s-a calificat în finala Cupei Mondiale a cluburilor, după ce a învins, marţi, la Abu Dhabi, formaţia River Plate, campioana Americii de Sud, în urma executării loviturilor de departajare, news.ro.

citește și: S-a stabilit cine îl va înlocui pe procurorul Cristian Lazăr: Cine este magistratul care va face ancheta în dosarul în care este vizată Carmen Iohannis

La finalul celor 90 de minute şi după 120 de minute, scorul a fost 2-2. Suedezul Marcus Berg a deschis scorul pentru gazde, în minutul 3, apoi columbianul Rafel Borre a marcat de două ori, în minutele 11 şi 16, în timp ce ultima reuşită a fost a brazilianului Caio, în minutul 51. Sud-americanii au ratat un penalti, în minutul 69, prin Gonzalo Martinez.

La loviturile de departajare, elevii antrenaţi de coratul Zoran Mamici au marcat toate cele cinci penaltiuri executate, în timp ce argentinianul Enzo Perez a ratat.

În cealaltă semifinală se vor întâlni, joi, de la ora 18.30, Real Madrid, campioana Europei, şi formaţia japoneză Kashima Antlers, campioana Asiei. Finala va avea loc sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.