Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al doilea extractor automat pentru linia PCR a intrat în dotarea SJU Gorj

Pinterest
coronavirus

Cel de-al doilea extractor automat pentru linia PCR de la Laboratorul de Genetică Moleculară a intrat în dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, dublându-se, în acest fel, capacitatea laboratorului, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Alexandru Niţu.

Potrivit sursei citate, joi se face instructajul întregului personal, urmând ca de vineri extractorul să fie pus în funcţiune.

"Acest lucru este foarte important în contextul actual, având în vedere creşterea zilnică a numărului de persoane suspecte sau depistate cu COVID-19. De asemenea, pentru asigurarea bunei funcţionări a Laboratorului de Genetică Moleculară au fost scoase la concurs, pe perioadă determinată, un post de medic specialist de laborator, două posturi de biolog şi un post de asistent medical. În urma finalizării evaluării dosarelor, echipa de la Laboratorul de Genetică Moleculară a fost completată cu un medic şi un asistent. Din păcate, pentru posturile de biolog nu s-a prezentat niciun candidat, acestea urmând să fie transformate în posturi de biolog debutant şi să fie scoase la concurs în cel mai scurt timp posibil", a precizat Alexandru Niţu.

Conform informării de joi a Grupului de Comunicare Strategică, în judeţul Gorj au fost confirmate, faţă de ultima raportare, 43 de noi cazuri de infectare cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.