Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al doilea grup cu sportivii României participanţi la JO a plecat spre Tokyo

News.ro
sportivii României participanţi la Jocurile Olimpice

Al doilea grup cu sportivii României participanţi la Jocurile Olimpice a plecat, vineri seară, spre Tokyo, din Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coandă.

Ei au plecat cu o cursă de linie, fiind sportivi din loturile de gimnastică, înot, tir sportiv, atletism şi ciclism, scrie News.ro.

La plecare, sportivii au fost încurajaţi de preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, de secretarul general COSR, George Boroi, de preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modren, Camelia Potec, dar şi de secretarul general al FRNPM, Matei Giurcăneanu.

Ştim cum v-aţi pregătit la Izvorani”, le-a spus Mihai Covaliu. ”Ştim că aţi respectat regulile. Ştim că vă doriţi sa faceţi un rezultat mare. Ştim şi apreciem tot efortul pe care l-aţi depus. Voi nu ştiţi ce eforturi mari am depus şi noi pentru a va asigura toate condiţiile şi nici nu trebuie să ştiţi. A fost treaba noastră şi va asigurăm că am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru ca voi să aveţi toate condiţiile pentru pregătire. Colegii noştri va aşteaptă la Tokyo să vă conducă în Satul Olimpic. Peste câteva zile vom veni şi noi şi vă vom fi alături în competiţii. Daţi tot ce puteţi! Hai Romania!”

George Boroi le-a dat tuturor, chiar şi celor foarte tineri, un sfat: ”Să nu plecaţi cu gândul că dacă nu va fi acum, va fi peste patru ani. Vedeţi că nu ştim nici de pe o zi pe alta ce se întâmplă, aşa că mergeţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu gândul că acum e şansă voastră. Acum, nu altă dată să arătaţi lumii ce puteţi, şi sunt sigur că puteţi. Succes, tuturor! Hai România!”.

Joi a plecat spre Tokyo cea mai mare parte a delegaţiei României: componenţii loturilor României de baschet 3x3, box, canotaj, fotbal, judo, scrimă, tenis de masă şi tir cu arcul.

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc între 23 iulie şi 8 august. România va fi reprezentată la această competiţie de 101 sportivi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.