Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al doilea maraton de imunizare anti-COVID-19 a avut loc la Căușeni

Inquam maratonul vaccinarii

673 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, în cadrul maratonului de vaccinare care a avut loc sâmbătă în raionul Căușeni.

195 persoane au fost imunizate cu prima doză și 478 persoane au fost imunizate cu a doua doză, fiind vorba de persoanele care au fost vaccinate cu prima doză în cadrul maratonului care a avut loc la Căușeni pe 24 iulie curent, transmite Știri.md.

Cei care au ales să își protejeze sănătatea și să prevină riscurile grave asociate cu infecția COVID-19, li s-a pus la dispoziție vaccinurile împotriva COVID-19 - Pfizer BioNTech, Johnson & Johnson, Astra Zeneca, Sinovac și Sinopharm.

Maratonul de vaccinare s-a desfășurat la Centrul pentru Tineret şi Sport din or. Căuşeni și în Punctele de vaccinare a Centrelor de Sănătate Căușeni, Copanca, Căinari și Taraclia, în intervalul orar 08.00-17.00, fiind organizat de Centrul de Sănătate Publică Căușeni, Centrul de Sănătate Căușeni și Spitalul Raional „Ana și Alexandru”, cu suportul autorităților publice locale.

„Vă îndemnăm pe fiecare să fiți responsabili și să vă vaccinați împotriva COVID-19, pentru a vă proteja sănătatea”, încurajează autoritățile din domeniul sănătății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.