Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al doilea sezon al serialului 'The Mandalorian' va fi lansat pe platforma Disney+

www.techradar.com
Disney plus

Universul Star Wars revine pe platforma de streaming Disney + cu lansarea celui de-al doilea sezon al serialului "The Mandalorian", vineri 30 octombrie, în care "Mando" şi "Baby Yoda" îşi vor continua aventurile prin galaxie, relatează EFE.

Imaginile noului sezon au fost difuzate în premieră miercuri seară în pauza meciului din National Football League (NFL), dintre Arizona Cardinals şi Dallas Cowboys, într-un trailer de un minut care îl prezintă pe mandalorian în noua sa misiune de a-l duce pe copilul yoda alături de semenii săi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alexandru Rafila profețește dezastrul: În maxim o lună cazurile de coronavirus se pot dubla, iar decesele, tripla!

"Dacă voi găsi şi alţi mandalorieni, ar putea să mă călăuzească", este auzit spunând Mando în trailer.

O afirmaţie care a suscitat tot felul de ipoteze din partea fanilor pe reţelele de socializare, însă trebuie aşteptat până vineri pentru a vedea despre ce este vorba, având în vedere că nu au fost dezvăluite informaţii privind conţinutul celui de-al doilea sezon al serialului.

După succesul copleşitor al primului sezon, lansat în noiembrie 2019 şi alcătuit din 8 episoade, aventurile vânătorului de recompense Mando străbătând frontierele galaxiei însoţit de micul baby Yoda au făcut ca serialul să devină unul dintre cele mai vizionate de pe această platformă.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

De asemenea, serialul i-a adus actorului Giancarlo Esposito un premiu Emmy pentru cel mai bun actor invitat.

Tandemul dintre Mando şi Baby Yoda, protagonistul multor "meme-uri" pe reţelele de socializare şi al unor campanii de "merchandising" pe care fanii s-au îmbulzit să le achiziţioneze, a devenit o formulă câştigătoare iar realizatorii lucrează deja la cel de-al treilea sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.