Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al-Khelaifi propune un eveniment de deschidere pentru Liga Campionilor: Nu înţeleg de ce Super Bowl poate fi văzut ca mai important

Liga Campionilor

Preşedintele PSG şi al Asociaţiei Cluburilor Europene, Nasser Al-Khelaifi, a propus ca în fiecare an să aibă loc un eveniment de deschidere a Ligii Campionilor, după modelul din fotbalul american, informează News.ro.

“Finala ar trebui să fie mai mare. Nu înţeleg de ce Super Bowl poate fi văzut ca mai important decât finala LC. Super Bowl şi Statele Unite în general au această concepţie, creativitate şi entertainment. De aceea am sugerat să existe un eveniment de deschidere a Ligii Campionilor, să avem un meci în seara de deschidere, între câştigătorii trofeului şi o echipă mare. Poate nu este o idee bună, dar măcar să schimbăm ceva. Fiecare meci trebuie să fie un eveniment şi entertainment”, a spus Al-Khelaifi pentru The Athletic.

Al-Khelaifi a criticat în mod regulat dorinţa conducătorilor cluburilor Juventus, Real Madrid şi FC Barcelona de relansare a ideii unei ligi a marilor cluburi europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.