Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al patrulea sezon al emisiunii-concurs „Câştigă România” va debuta pe 17 septembrie la TVR 2

virgil iantu

 

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii-concurs „Câştigă România”, prezentată de Virgil Ianţu, va debuta pe 17 septembrie la TVR 2, scrie News.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită de luni până joi, de la ora 20.00, acesta fiind cel mai lung sezon de până acum, cu 61 de ediţii.

Noul sezon al concursului aduce o întrebare suplimentară, pe teme legate de Centenar, cu răspuns unic. După prima rundă a concursului, concurentul care urmează să părăsească competiţia are şansa la o întrebare suplimentară, formulată de Virgil Ianţu.

Tema va fi legată de Centenar, iar răspunsul corect îi va aduce concurentului 100 de euro.

„Câştigă România!” a fost lansată anul trecut pe piaţa internaţională sub numele de „Win your country”, iar, în premieră, producţia TVR a fost selecţionată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union).

Concursul de cultură generală de la TVR 2 a fost selectat în finala International Format Awards 2018, la secţiunea „cel mai bun format de game show de studio”, într-o competiţie internaţională în care se premiază cele mai valoroase formate de emisiuni.

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se află trei concurenţi care trebuie să răspundă corect mai multor întrebări de cultură generală şi să străbată, virtual, mai multe judeţe de pe harta României. Fiecare concurent trebuie să îşi aleagă de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare. Misiunea concurentului este să ajungă într-un judeţ tot de graniţă, ales de calculator. Concurenţii trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele „prin care trec”. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.