Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Al treilea sezon 'Ted Lasso' lansat pe Apple TV+ vor începe la finalul lunii ianuarie

filme, cinema, cinematograf

Actorul Phil Dunster a declarat pentru Variety că filmările pentru al treilea sezon al serialului „Ted Lasso” vor începe pe 31 ianuarie, conform news.ro

Serialul „Ted Lasso”, lansat de Apple TV+ în 2020, are în centru un antrenor de fotbal american - interpretat de Jason Sudeikis - ce ajunge în Anglia pentru a pregăti o echipă din Premier League.

Producţia a fost recompensată, între altele, cu şapte trofee Emmy, între care pentru cel mai bun serial de comedie şi cel mai bun actor în rol principal într-un serial de comedie, cu un premiu Peabody, iar Sudeikis, care este şi producător executiv, a primit un Glob de Aur şi un trofeu Screen Actors Guild pentru interpretare.

„Sincer, nu încerc să fiu timid, dar nu ştiu nimic”, a spus Dunster întrebat în legătură cu povestea celui de-al treilea sezon. „Cred că vor să o menţină proaspătă, iar Jason ştie naraţiunea. Aruncă idei despre ce va fi, ici - colo, dar nu este nimic concret. Ei sunt acum în camera scenariştilor şi vom vedea ce se întâmplă”.

Din distribuţia serialului creat de actorul Brandan Hunt, producătorii şi scenariştii Joe Kelly şi Bill Lawrence, mai fac parte Brett Goldstein, care e şi scenarist, Nick Mohammed, Hannah Waddingham, Jeremy Swift şi Juno Temple.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.