Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALARMANT Localitatea care a ajuns la o rată de infectare de aproape 15 la mie

coronavirus COVID 19

O localitate din județul Dolj a ajuns la o rată de infectare de aproape 15 persoane la mia de locuitori, iar autoritățile județene au anunțat o serie de restricții. Alte măsuri au fost luate în șase localități unde rata de infectare depășește 1,5 persoane la mia de locuitori, anunță MEDIAFAX.

Potrivit cifrelor comunicate de autoritățile județene, în localitatea Dioști, din Dolj, s-a ajuns la o rată de infectare de 14,93 la o mie de locuitori. Începând de la miezul nopții, toate restaurantele, barurile, cluburile, sălile de jocuri de noroc vor fi închise timp de 14 zile. De asemenea, vor fi interzise spectacolele și evenimentele culturale, așa cum au decis autoritățile doljene.

Citește și: ‘Dle Arafat, cu ajutorul dvs și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime’ – Florin Roman a comis-o rău de tot

Comitetul pentru Situații de Urgență din Dolj a mai decis să introducă o serie de restricții în localitățile Castranova, Daneți, Mârșani, Sălcuța, Sopot și Tălpaș unde rata de infectare este cuprinsă între 1,5 și 3 persoane la o mie de locuitori. Acolo sunt permise activitățile în interiorul clădirilor cu participarea unui număr de 30% din capacitatea sălii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.