Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alba: 13 persoane, reţinute în urma percheziţiilor făcute la angajaţi ai unei firme din Abrud suspectaţi de furt de combustibil; poliţiştii au confiscat peste 1

houstonchronicle.com
extradare catuse

 

Treisprezece persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor făcute la angajaţi ai unei firme din Abrud, suspectaţi de furt de combustibil. Totodată, poliţiştii din Alba au confiscat peste 11.000 de litri de motorină, cinci arme, aproape 155.000 de lei şi 27.500 de euro, scrie News.ro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Alba, la percheziţiile de miercuri poliţiştii au găsit 11.471 de litri de motorină şi 590 de litri de ulei de motor, despre care există suspiciunea că provin din furturi, 6.054 de obiecte pirotehnice (petarde) deţinute în mod ilegal, cinci arme de vânătoare, care ar fi fost folosite la braconaj cinegetic, 94 de cartuşe pentru arme de vânătoare şi bani (154.204 de lei şi 27.500 de euro).

Toate cele 14 persoane vizate de anchetă au fost duse la sediul PoliţieiJudeţene Alba, pentru audieri, iar ulterior 13 dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore.

Joi, persoanele reţinute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale, în sarcina lor fiind reţinute infracţiuni de furt calificat, tăinuire, braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului materiilor pirotehnice, arată sursa citată.

Miercuri, poliţiştii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au făcut 15 percheziţii în patru localităţi din judeţul Alba (Abrud, Bucium, Lupşa, Bistra).

Citește și: Traian Băsescu, ATAC INCENDIAR după gafa Vioricăi Dăncilă de la Bruxelles: 'Singura acţiune corectă şi necesară a opoziţiei este o moţiune de cenzură' .

Activităţile s-au desfăşurat pentru documentarea activităţii infracţionale a 14 persoane bănuite de furt de combustibil, în dauna unei societăţi comerciale din Abrud.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2017 - 2018, cei 14 bănuiţi, angajaţi ai societăţii comerciale, în calitate de şoferi, ar fi sustras combustibil din rezervoarele camioanelor şi utilajelor pe care lucrau. Aceştia ar fi depozitat combustibilul sustras la propriile domicilii, iar ulterior l-ar fi folosit, în scop personal, sau l-ar fi vândut către alte persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.