Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Limbaj dublu la guvernare: Alba-neagra cu voucherele de vacanță

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Bugetarii nu vor mai primi în acest an voucherele de vacanță în valoare de 1.450 de lei, a decis coaliția de guvernare, anunțul fiind făcut de liderul PNL Ludovic Orban. Premierul Florin Cîțu afirma contrariul la finalul anului trecut, explicația fiind că pentru Guvernul pe care îl conduce sectorul HORECA este important.

Citește și: DECIZIE - Primele SPORURI care se TAIE în sistemul bugetar în 2021: Anunțul lui Ludovic Orban / VIDEO

Florin Cîţu, 30 decembrie 2020: „În această ordonanţă, care este o ordonanţă foarte mare, tot în ordonanţă, bineînţeles, menţionez acordarea în 2021 a voucherelor de vacanţă, în cuantum de 1.450 de lei. V-am spus din primul moment că pentru noi sectorul HoReCa este un sector important. În 2020 au existat IMM Invest, şomajul tehnic, susţinerea a celor care... plata a 41,5% din salariu pentru angajaţii care revin din şomaj tehnic, scutirea impozitului specific, care şi astăzi a fost aprobată, măsura este prelungită până în martie 2021. Toate acestea au ajutat sectorul HoReCa. În continuare susţinem sectorul HoReCa şi pentru 2021 rămân voucherele de vacanţă pentru personalul plătit din fonduri publice”

Ludovoic Orban, 8 februarie 2021: „Rămân valabile voucherele de vacanţă emise anterior şi care pot fi folosite în cursul anului 2021. (...) Nu se emit noi vouchere de vacanţă, pentru că sunt vouchere de vacanţă care sunt valabile în continuare în cursul anului 2021”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.