Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alba: Șofer care a pus în pericol pietonii, oprit de un bărbat care i-a spart geamul

www.sokant.ro
politia nu treceti

Un șofer care a plecat în viteză pe culoarea roșie a semaforului, în centrul municipiului Alba Iulia, îndreptându-se spre un grup de pietoni care traversau strada, fiind în pericol să îi lovească, a fost oprit în câteva minute de un bărbat care l-a urmărit și i-a spart geamul, scrie Mediafax.

Pasagerul unui autoturism a spart geamul lateral dreapta al altei mașini, din cauza că șoferul acestuia conducea haotic și a crezut că este băut. Inițial, pasagerul a încercat să-l convingă să se dea jos din mașină, însă nu a reușit.

”Noi am avut un apel pe 112 potrivit căruia un autovehicul circula haotic prin oraș. Persoana care a făcut apelul e cea care i-a spart geamul. Circula haotic, a crezut că este băut, a trecut prin niște zone și a pus în pericol siguranța traficului. A oprit în sensul acela giratoriu având roțile sparte”, potrivit Poliției Alba.

Se pare că șoferul care a pus în pericol viața celorlalți participanți la trafic, conducând în zig-zag, și urcându-se pe borduri, suferă de o boală. La un semafor, a pornit în viteză, fiind aproape să lovească pietonii care traversau strada pe culoarea verde a semaforului.

Potrivit Poliției Alba, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

”Ulterior a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de urină și sânge pentru a se stabili dacă a fost sub influența drogurilor sau a altor substanțe. Le-a declarat polițiștilor că suferă de o boală și a avut o criză. În aceste condiții urmează să-i informăm medicul de familie pentru a-i fi reevaluată capacitatea de a conduce autovehicule”, potrivit IPJ Alba.

Cercetările în acest caz continuă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.