Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alcaraz, Nadal, Sakkari, Gauff și De Minaur, cap de afiș la evenimentul Tennis Plays for Peace

eurosport.com
carlos alcaraz

Carlos Alcaraz, Rafael Nadal, Coco Gauff, Maria Sakkari, Alex Zverev, Frances Tiafoe și Alex de Minaur vor fi protagoniștii evenimentului caritabil Tennis Plays for Peace, care va avea loc miercuri, 11 ianuarie, la Rod Laver Arena, au anunțat miercuri organizatorii Australian Open.

Având în vedere că mai au loc evenimente în Adelaide și Hobart, alte participări ale jucătorilor vor fi anunțate mai aproape de eveniment, scrie Mediafax.

Toate fondurile strânse în urma acestei nopți pline de vedete de tenis și divertisment vor sprijini eforturile umanitare din Ucraina ale UNICEF Australia și Global Giving, care oferă ajutor pe teren.

"Tenisul este un sport cu adevărat global, cu o comunitate internațională de jucători care are o istorie de a face un pas înainte și de a ajuta. Prin intermediul Tennis Plays for Peace, comunitatea de tenis poate oferi asistență practică prin strângerea de fonduri, precum și să-și arate sprijinul nostru sincer pentru victimele războiului", a explicat directorul turneului Australian Open, Craig Tiley.

"Așteptăm cu nerăbdare o seară spectaculoasă de tenis și divertisment și o ocazie minunată de a ne reuni și de a strânge fonduri atât de necesare."

Tennis Plays for Peace va include câteva meciuri demonstrative amuzante cu un lot de vedete.

În plus, Leonid Stanislavskyi, în vârstă de 98 de ani, din regiunea ucraineană Kharkiv, va sosi în Australia la începutul săptămânii viitoare, în calitate de invitat de onoare. El a lansat o provocare unui alt nonagenar, Henry Young, în vârstă de 98 de ani, din Adelaide, iar cei doi vor participa la Rod Laver Arena la Bătălia Centurionilor.

Ambii bărbați sunt jucători de tenis de o viață care intră pe teren în fiecare săptămână, iar anul trecut Stanislavskyi a fost recunoscut oficial de Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cel mai bătrân jucător de tenis din lume.

Tennis Plays for Peace este o inițiativă globală menită să reunească comunitatea de tenis și fanii pentru a sprijini eforturile de ajutor umanitar pentru războiul din Ucraina. Este susținută de toate turneele de Grand Slam, de ATP, WTA și ITF.

Biletele pentru Tennis Plays for Peace costă 25 de dolari pentru adulți și 5 dolari pentru copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.