Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE a cerut o discuție cu aleasa Coaliției, Viorica Dăncilă: 'Poziţia de prim-ministru este o poziţie complexă'

dancila

ALDE a solicitat ca, după nominalizarea Vioricăi Dăncilă în funcţia de prim-ministru, să aibă o discuţie cu aceasta, în cadrul căreia să fie punctate priorităţile partidului, a declarat miercuri vicepreşedintele formaţiunii Varujan Vosganian.

"Noi, ALDE, am solicitat ca, după nominalizare, să avem o discuţie cu doamna Dăncilă, în care să punctăm priorităţile noastre şi, înaintea votului final, să avem şi o asumare clară din partea dânsei", a precizat Vosganian, după şedinţa Biroului Politic Executiv al ALDE, potrivit Agerpres.

Citește și: Mișcări de trupe! Guvernul Viorica Dăncilă, un Executiv restructurat. Cine pleacă / SURSE

Întrebat care sunt calităţile ce o îndreptăţesc pe Viorica Dăncilă să ocupe o asemenea poziţie, Varujan Vosganian a spus că ea a dovedit, până în prezent, o "seamă de calităţi ce ţin de modul de a respecta, de a relaţiona".

"Poziţia de prim-ministru este o poziţie complexă, este o poziţie care îmbină, pe de o parte, un anumit tip de asumare de conduită, de consecvenţă şi de respect pentru cei care îl susţin să ajungă la respectiva poziţie. Şi, dacă avem în vedere acest complex de factori, doamna Dăncilă, până în prezent, a dovedit o seamă de calităţi ce ţin de modul de a respecta, de a se relaţiona şi cu siguranţă calitatea dânsei de europarlamentar este un element în plus, pentru că în viitor avem o seamă de priorităţi care ţin de comunicarea şi colaborarea cu forurile europene", a susţinut Vosganian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.