Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE anunță un nou SONDAJ: Care sunt cifrele prezentate de oamenii lui Tăriceanu

tariceanu-constantin-alde

ALDE este cotată cu peste 7% dintre opţiunile de vot ale electoratului, a declarat joi, la Deva, vicepreşedintele formaţiunii, Teodor Meleşcanu, arătând că tendinţa la nivel naţional este una de creştere în ceea ce priveşte intenţiile de vot ale cetăţenilor.

"ALDE şi-a consolidat poziţia: 7 procente, în urcare. (...) Tendinţa este pe creştere şi pentru noi asta este o încurajare să continuăm activitatea", a afirmat vicepreşedintele ALDE într-o conferinţă de presă.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul jafului lui Kim Kardashian: Ce detalii o dau de gol pe vedetă

El a arătat că sondajul la care face referire va apărea în spaţiul public, cel mai probabil, spre sfârşitul acestei săptămâni, precizând că nu este comandat de ALDE.

Vicepreşedintele ALDE a spus că obiectivul partidului în această perioadă este câştigarea unui scor cât mai bun în alegerile parlamentare, ţinta propusă organizaţiei din Hunedoara fiind de cel puţin un mandat de senator şi două de deputaţi.

Citește și: Ea e femeia care reprezintă România la Miss Earth 2016: Cu ce se ocupă tânăra de 24 de ani / FOTO

În ceea ce priveşte programul ALDE, Teodor Meleşcanu a spus că un obiectiv "fundamental" al acestuia se referă la relansarea economică, creşterea veniturilor populaţiei, inclusiv sprijinirea capitalului autohton şi a întreprinderilor mici şi mijlocii.

"Una dintre propunerile pe care o avem şi probabil că va fi însoţită şi de altele este să lansăm un program cu prima afacere sau prima fermă, după modelul programului 'Prima Casă', prin care să sprijinim crearea de afaceri în România", a explicat vicepreşedintele ALDE.

Citește și: DEZVĂLUIRILE unei vedete despre Donald Trump: Unele nu aveau sutien, altele erau goale! Intra cum voia

Cel de-al doilea obiectiv important al programului ALDE face referire la respectarea drepturilor cetăţeanului şi la o justiţie corectă, ceea ce va include şi o propunere prin care să fie reglementată interceptarea convorbirilor.

"Al doilea obiectiv pe care îl avem este bătălia noastră pentru drepturile şi libertăţile fundamentale în România, pentru o justiţie corectă în slujba cetăţeanului şi, mai ales, în slujba adevărului şi dreptăţii. Din acest punct de vedere cred că vom veni cu foarte multe propuneri, inclusiv (...) adoptarea unei legi speciale cu privire la crearea unei autorităţi naţionale pentru interceptarea convorbirilor în România", a arătat Teodor Meleşcanu.

Vicepreşedintele ALDE s-a aflat joi în judeţul Hunedoara unde s-a întâlnit cu membrii Biroului Judeţean al formaţiunii şi a vizitat mai multe localităţi, notează agerpres.ro.

Citește și: Dovedit științific: Femeile vorbesc mai mult decât bărbații, iar numărul cuvintelor rostite în plus e URIAȘ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.