Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE iese la atac. Cine e 'bufonul politic al prietenilor lui Basescu'

sigla alde

Partidul proaspat infiintat prin fuziunea PLR-PC, ALDE iese la atac. Dupa ce fuziunea a fost criticata de vicepresedintele PNL Ludovic Orban, care a catalogat cele doua partide drept 'țuțări' ai PSD, deputatul ALDE Steluta Cataniciu vine cu o replica dura la adresa acestuia. Ea il catalogheaza drept 'bufonul politic al prietenilor lui Basescu' si 'lustragiu pentru incaltarile celor care conduc'.

"Ludovic Orban, cel care ne vorbește despre țuțări, este probabil cel mai bun exemplu de personaj politic care a rezistat „mângâind” orgoliul cui trebuie, astfel încât să rămână în funcții importante. Pentru un personaj care a experimentat nu o dată trădarea, Orban nu va înțelege niciodată ce înseamnă să rămâi fidel unor principii, unor angajamente pe care ți le asumi faţă de cei care te-au ales. Pentru el, a-ți respecta cuvântul dat în fața oamenilor înseamnă că ești în slujba cuiva", precizeaza deputatul ALDE, intr-un comunicat de presa.

Steluta Cataniciu il critica pe Ludovic Orban pentru ca a acceptat fuziunea PNL cu PDL dupa ce a fost unul dintre cei mai inversunati adversari ai democrat-liberalilor.

"Soldatul lingușitor al generalului Iohannis din campania prezidențială, Ludovic Orban, își continuă delirul politic care l-a caracterizat în ultimul timp. Lupul moralist al PNL-ului sau mai bine spus bufonul politic al prietenilor lui Traian Băsescu, ne arată că s-a adaptat foarte bine stilului de politică făcut de fostul președinte și PDL de-a lungul timpului. Ludovic Orban ne confirmă că în PNL este plin de trepăduși care încearcă să intre în grațiile șefilor cei mari.

Ipocrizia este la mare preț la Ludovic Orban. Cel care până mai ieri era cel mai înverșunat adversar al PDL, al lui Vasile Blaga și al lui Traian Băsescu şi cel despre care Vasile Blaga considera că trebuie arestat, este astăzi cel mai bun prieten al lor. Cu toții trag în aceeași direcție, aceea de a-i readuce pe cei din PDL la guvernare.

Concepția lui Orban despre modul în care se face politică explică și de ce a fost întotdeauna caracterizat de eșecul politic. Se vrea un lider de partid, dar de fapt nu este decât un lustragiu pentru încălțările celor care conduc. Orban nu este capabil nici măcar să conducă o organizație la nivel județean, darămite să fie un lider de partid. Sunt curioasă dacă filiala pe care o conduce a reușit să achite datoriile pe care le avea la energia electrică", conchide deputatul ALDE.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.