Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE îl acuză pe Orban, chiar de la tribuna Parlamentului, că a încălcat negocierile purtate

Varujan Vosganian

Deputatul ALDE, Varujan Vosganian, îl acuză pe Ludovic Orban că anumite puncte negociate cu cei de la ALDE nu se regăsesc în programul de guvernare al PNL. Totuși, Vosganian a spus că ALDE va vota Guvernul, însă ulterior se va transforma într-un partid care va monitoriza atent toate deciziile.

”ALDE va vota acest Guvern pentru a nu risca o perioadă de instabilitate, cu atât mai mult cu cât suntem pe final de an și este nevoie de o lege a bugetului, dar și rezolvarea altor probleme urgente.

Profilul unora dintre miniștrii desemnați, declarațiile făcute de ei sau de cei pe care-i reprezintă, ne obligă să fim vigilenți.

Pentru că am convenit cu premierul desemnat 12 puncte, iar unele dintre ele nu se regăsesc în programul de guvernare, o să i le reamintesc primului ministru.

Domnule prim-ministru desemnat, aș vrea să introduceți, pe viitor, sintagma ”drepturile fundamentale ale omului” în vocabularul dumneavoastră politic. Dacă această sintagmă se regăsea în discursul dumneavoastră, atunci am fi fost mult mai apropiați în viziune.”, scrie Varujan Vosganian.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.