Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE începe marea curățenie! Se anunță decizii importante în următoarele zile (SURSE)

ALDE
ALDE sigla

ALDE s-a confruntat cu multe probleme în ultimele luni. După ce a avut mai multe defecțiuni în grupurile parlamentare, după atacuri ale unor foști membri și de rezolvat foarte multe animozități, liderii partidului au decis să ia taurul de coarne și să taie în carne vie.

Vezi și: Marcel Ciolacu: Eugen, colegul meu, a fost membru PNL; eu sunt membru fondator PSD

Surse din ALDE ne-au relatat că săptămâna viitoare în sedinta BPEX vor avea loc schimbări majore pentru pregătirea alegerilor locale. Sătui de condiționalități și de jocuri la mai multe capete liderii partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu va trece la măsuri dure.

Ar fi vorba de deputatul Cristian Anghel, președinte ALDE Maramureș și deputatul Steluța Cătăniciu, președintele ALDE Cluj și lucrurile se prea poate să nu se oprească aici. S-ar putea ajunge până la măsura radicală a excluderii.

”Deciziile trebuie să fie radicale! Gata cu astfel de oameni cu care partidul băltește! Sunt tineri, sunt oameni noi, sunt oameni valoroși care nu au loc din cauza unora ca ei. Semnalul este că avem soluții și că ALDE merge înainte! ”, susține unul din importanții lideri ai ALDE sub protecția anonimatului.

Potrivit celor mai noi cercetări sociologice ALDE e în revenire ușoară și au decantat niște măsuri pe care conducerea partidului le va lua în perioada următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.