Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE, la un pas de implozie! Grațiela Gavrilescu, mesaj pentru Tăriceanu după mutarea lui Dăncilă: 'Nu avem voie să mai facem greşeli personale!'

Guvern
gratiela gavrilescu

Grațiela Gavrilescu, propunerea lui Dăncilă pentru Ministerul Mediului, atrage atenția într-o postare pe Facebook că ALDE este într-un „moment special” și „nu mai avem voie să mai facem greșeli personale”. Ea dorește convocarea Congresului ALDE în perioada imediat următoare finalizării alegerilor prezidenţiale.

„Este un moment crucial pentru ALDE! Nu avem voie să mai facem greşeli personale! Şi, ca să nu greşim, trebuie să ne consultăm cu membrii şi aleşii noştri, cu simpatizanţii, pentru că de la ei a venit forţa ALDE! Lor trebuie să le cerem părerea! Lor trebuie să le dăm socoteală! Datorită lor ALDE a crescut, incredibil de repede, şi a ajuns partid parlamentar şi la guvernare. Şi NU din cauza lor, la europarlamentare, ALDE a obţinut doar 4%! În consecinţă, am procedat, ca întotdeauna: am discutat aceste probleme în organizaţia mea şi voi ţine cont de tot ceea ce mi s-a spus. Sper ca vocea colegilor mei să se facă auzită şi la Bucureşti şi să acopere zgomotul de fond, generat de neprietenii ALDE, partid pentru care noi muncim atât de mult!” a scris Graţiela Gavrilescu pe Facebook.

Amintim că ALDE Prahova a adoptat o rezoluţie prin care susţine obţinerea unui nou mandat de viceprim-ministru şi ministru de către Graţiela Gavrilescu. Aceeaşi filială și-a exprimat dezacordul faţă de excluderea din ALDE a lui Teodor Meleşcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.