Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE, prima REACȚIE privind ieșirea de la guvernare după ce Dăncilă a fost aleasă candidat la prezidențiale

ALDE
ALDE sigla

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea a declarat că nu crede că este cazul ca partidul să iasă de la guvernare, deoarece mai sunt măsuri de îndeplinit din programul de guvernare.

„Nu, nu cred că este cazul să ieșim de la guvernare. Noi de dorim să putem să aducem lucruri mai bune pentru cetățeni, în programul de guvernare să venim cu niște ajustări, pe zona de infrastructură. Vrem să facem o restructurare care să permită Guvernului să aibă o activitate mai bună”, a afirmat Andrei Gerea, marți, la Antena 3.

Citește și: Ana Birchall BATE cu PUMNUL în masă înainte ȘEDINȚA CSM unde se va stabilii viitorul DNA: E nevoie de profesionalism

Președintele PSD Viorica Dăncilă a spus, înaintea Biroului Politic Național al partidului, că nu crede că ALDE va ieși la guvernare, pentru că în formațiune sunt oameni responsabili care înțeleg că este importantă stabilitatea.

Viorica Dăncilă a fost desemnată, marți de către social-democrați, să fie candidatul formațiunii, la alegerile prezidențiale au declarat surse din PSD, pentru MEDIAFAX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.