Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE a primit o felie din tortul guvernării, PNL atenționează că nu va tolera niciun 'gest partizan'

alde.ro
alde

PNL a anunţat miercuri că nu va tolera niciun 'gest partizan' din partea noului prefect de Botoșani, numit de premierul Ludovic Orban cu susținerea ALDE, potrivit Agerpres.

"În logica protocolului încheiat la nivel naţional cu ALDE, Guvernul PNL, prin premierul Ludovic Orban, a numit astăzi noul prefect de Botoşani, în persoana lui Alexandru Colbu. Sub acest aspect, prefectul judeţului Botoşani este obligat să pună în aplicare programul de guvernare al PNL. Organizaţia PNL Botoşani îi va monitoriza îndeaproape activitatea în vederea exercitării funcţiei fără a accepta ingerinţe politice în actul de management. Avertizăm faptul că prefectul reprezintă Guvernul în teritoriu, iar acesta trebuie să îşi desfăşoare activitatea punând în aplicare programul de guvernare al PNL. Noul prefect trebuie să fie conştient de amploarea şi responsabilitatea funcţiei pe care a obţinut-o, de aceea nu vom tolera niciun gest partizan sau vreo încercare de politizare a funcţiei cu care a fost învestit. PNL şi-a asumat, odată cu preluarea guvernării, promovarea şi susţinerea unor oameni integri şi profesionişti, iar orice derapaj al partenerilor de guvernare nu va trece nesancţionat", se arată în comunicatul de presă al PNL.

Un fost ofiţer al Ministerului Apărării Naţionale a preluat, miercuri, funcţia de prefect al judeţului Botoşani, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Instituţia prefectului. Alexandru Colbu, în vârstă de 50 de ani, a depus jurământul de credinţă în faţa funcţionarilor din Instituţia prefectului, a şefilor de instituţii publice şi a mai multor primari.

Colbu, care a fost susţinut de ALDE, s-a pensionat din sistemul militar în urmă cu zece ani şi a ocupat până în prezent funcţia de director general adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Citește și: Fierbere mare la Interne: mesaj pe WhatsApp, trimis de Dumitru Coarnă, îndeamnă polițiștii să se pensioneze urgent .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.