Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE reacționează, după ce un lider PSD a vrut să îl taie cu SABIA pe un șef din partidul lui Călin Popescu Tăriceanu: 'Am depus plângere la poliție'

breaking news stiripesurse.ro

Un viceprimar PSD din județul Giurgiu a sărit cu sabia la un lider ALDE din județ! Toma Petcu, fost ministru al Energiei, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că incidentul dintre viceprimarul comunei Izvoarele, Marian Olan, și președintele ALDE Izvoarele, Alin Stanciu Bănică, ar fi pornit de la politică, cei din Alianță fiind într-o acțiune de campanie.

Petcu acuză că deși poliția a trimis mai mulți agenți la fața locului, aceștia nu au luat nicio măsură.

Citește și: Ordin pe țară! Mișcarea făcută de Liviu Dragnea

"Este vorba despre comuna Izvoarele, unde viceprimarul în funcţie, Olan Marian, a atacat cu o sabie, aşa cum se vede pe filmare, pe Alin Stanciu Bănică, care este preşedintele ALDE Izvoarele. Agresorul este viceprimar PSD. Aveam acţiuni de campanie şi pur şi simplu a venit şi a zis 'Ce te bagi tu, bă, ce candidezi, ce faci, ce vorbeşti?'. De la politică a pornit.

De ce facem campanie, de ce ne desfăşurăm activitatea acolo, pur şi simplu. S-a oprit acolo şi direct la scandal a venit. Au venit poliţiştii, dar părea că îi deranja că sunt acolo. Li se spunea unde e sabia şi se făceau că nu o văd. Li se spunea că s-a urcat în maşină beat şi spuneau că nu a mişcat decât un metru maşina. Mi s-a părut foarte ciudat, nu am mai întâlnit aşa ceva. S-a depus plângere la poliţie.", a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, Toma Petcu, preşedinte ALDE Giurgiu.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețurile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.