Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE, replică dură pentru Meleşcanu: 'La bătrânețe ne arată o mostră de cea mai bună calitate a parvenitismului politic'

aktual24.ro
Melescanu Tariceanu

Senatorul ALDE Ion Popa îi dă o replică dură fostului său coleg Teodor Meleşcanu, după ce actualul preşedinte al Senatului a afirmat că Tăriceanu este vinovat pentru dispariţia grupurilor parlamentare ale ALDE, ceea ce îl lasă pe candidatul Mircea Diaconu fără reprezentanţi în secţiile de votare la alegerile prezidenţiale. Popa afirmă că însuşi Meleşcanu este vinovat, pentru că acesta a trădat ALDE pentru PSD, după ce i s-a oferit funcţia de preşedinte al Senatului.

"Faptele vorbesc de la sine!

Teodor Meleșcanu este ales președinte al Senatului cu voturile PSD pe 10 septembrie. În acel moment, dl Meleșcanu s-a autoexclus din ALDE și a pus umărul la desființarea grupului parlamentar de la Senat.

Cinci deputați, în frunte cu trădătorii și ahtiații după funcții Gavrilescu, Cupă și Băișanu, demisionează pe 16 septembrie din grupul ALDE contribuind la desființarea grupului de la Camera Deputaților.

Cât de ipocrit să fii și să vii acum să spui că din cauza altcuiva ALDE nu are grupuri la Senat și Camera Deputaților în afară de trădătorii în fruntea cărora te afli? Probabil atât de ipocrit și lipsit de orice fel de scrupule precum Teodor Meleșcanu, cel care la bătrânețe ne arată o mostră de cea mai bună calitate a parvenitismului politic.

După ce ți-ai primit arginții de la PSD, după ce ai participat la strategia de destructurare a ALDE, să vii să arunci vina pe altcineva pentru situația ALDE din Parlament mi se pare deja prea mult din partea lui Teodor Meleșcanu. Însă, trădătorul tot trădător rămâne, nu ai ce să îi ceri.

Meleșcanu a devenit, la cei aproape 80 de ani ai săi (un june al politicii, ce mai!), o trompetă jalnică a PSD-ului. Dar asta e atunci când te întorci la orgini, începi să ai comportamentul specific Vioricăi Dăncilă și al altora de lângă ea. Din PDSR a plecat Meleșcanu, în PSD s-a întors.

Felicitări, stimabile! Te-ai întors acasă, acolo unde ți-e locul. Dar pentru cât timp? Cât va mai dura până la următoarea trădare?", scrie Ion Popa pe Facebook.

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, susţine că liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, este responsabil pentru toate problemele pe care le întâmpină partidul pe care acesta îl conduce şi de aceea trebuie să-şi asume consecinţele acţiunilor. "Iată că în final culegi ce ai semănat, vânt şi dezbinare. Orgoliul a fost mai important decât logica. M-ai dat afară şi cu asta ai dizolvat grupul parlamentar. Tu eşti responsabil pentru că ALDE nu are candidat, iar Mircea Diaconu rămâne fără reprezentanţi în secţiile de votare. Eşti liber să acţionezi cum doreşti, însă nu poţi alege consecinţele acţiunilor tale. Trebuie să-ţi asumi eşecul", a scris vineri, pe Facebook, Teodor Meleşcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.