Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE sare 'la gâtul' liderului PNL care a ameninţat bugetarii: 'El, care a băgat mâna până la cot în buzunarele românilor, fiind implicat în manipularea ROBOR'

antena3.ro
daniel zamfir

Daniel Zamfir, liderul senatorilor ALDE, reacţionează la afirmaţiile liderului senatorilor PNL, Florin Cîţu, care susţine că majoritatea bugetarilor "sunt praf la locul de muncă" şi că aceştia trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale. Zamfir îşi acuză fostul coleg de partid că a fost implicat în manipularea ROBOR şi de promovează un discurs al urii.

"CAT TUPEU, CATA OBRAZNICIE!

Probabil că mulți români se întreabă, după ce președintele Iohannis și PNL au anunțat sloganul pentru campania prezidențială, cum arată România normală pentru ei. Ei bine, avem o primă mostră din partea liderului senatorilor PNL, Florin Cîțu, care ne dezvăluie o parte a României normale pe care ne-o propun: una a urii și a dezbinării.

Mesajul lui Cîțu este unul plin de venin la adresa bugetarilor, un mesaj venit din ura pe care acest partid o poartă acestei categorii. Motivul? Nu sunt din publicul lor țintă. Asta arată concepția PNL-ului cu privire la această categorie.

Ce nu înțeleg Cîțu și cei din PNL este că nu prin ură se pot rezolva problemele pe care le are România. Scindarea românilor este politica dusă de PNL în ultimii ani, iar Cîțu este exponentul acestei politici. El, care a băgat mâna până la cot in buzunarele românilor, fiind implicat în manipularea ROBOR ului din care "și-a tras" pe persoană fizică sute de e mii de euro, are tupeul și obrăznicia să sară acum la gâtul oamenilor.

„Eminența” politicilor economice ale PNL dezvăluie care sunt adevăratele intenții ale partidului dacă ajunge la guvernare. De altfel anunțate și de Orban – tăieri de salarii, concedieri, etc.

Este ciudat ca asemenea acuzații și jigniri la adresa românilor din sectorul bugetar vin tocmai de la o persoană care își câștigă salariul din banii românilor.

Faptul că este necesară o reformare a sistemului bugetar este un lucru acceptat de toată lumea. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ieși public să iei la țintă prin jigniri persoanele care lucrează în sistemul bugetar. ALDE a spus că avem nevoie de o reformă a unor instituţii ale statului şi nu în ultimul rând o restructurare a echipei guvernamentale. Însă această reformă nu poate fi făcută prin ură.

P.S. Stau și mă uit cu groază la propunerile care vin din partea celor care se consideră a fi alternativă, PNL și USR. PNL îl are drept minte din umbră a politicilor economice pe dl Cîțu – tăietorul de salarii și de posturi din sistemul bugetar. De cealaltă parte, USR vine cu ideile „caramitre” de inspirație neomarxistă", scrie Daniel Zamfir pe Facebook.

Liderul senatorilor PNL Florin Cîțu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a precizat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale. Liberalul mai spune că bugetarii sunt privilegiații societății, iar toți românii, atât cei din țară cât și cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine. Detalii AICI!

CITEȘTE ȘI: Marea problemă de sănătate a verii: Specialiştii ne spun totul despre ea şi ne oferă şi remediile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.