Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE Sector 5 denunță campania `urâtă` făcută de adversarii politici

facebook.com
Voicu Ion Valentin

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, Voicu Ion Valentin, denunță în cadrul unei postări pe pagina personală de Facebook campanie electorală ”urâtă” din aceste zile când adversarii electorali se dedau la mizerii pentru a-l împiedica să își transmită mesajul și programul către alegători:

”Cât de urâtă poate fi această campanie! Cât de mare este disperarea în taberele adverse de au început să distrugă afisele contracandidaților! Condamn aceste gesturi și îmi doresc o campanie corectă și onestă! Cei care recurg la aceste gesturi au condus deja sectorul nostru sau au făcut parte din conducerea acestuia! Unii dintre ei au fost primari, consilieri locali și acum promit că vor rezolva problemele dumnevoastră, dar ce au facut timp de atâția ani cât au fost primari, consilieri locali și Sectorul 5 a ramas de 30 de ani în mizerie? Aceștia vor în continuare să conducă Sectorul 5 tot prin subdezvoltare și mituirea alegătorilor! Gata, ajunge! Jos cu ei din Primăria Sectorului 5!

Eu vă am pe dumneavoastră, cetățenii Sectorului 5, iar împreună putem să îi ardem la vot!”, susține el pe pagina de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.