Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE Teleorman: Deputatul Ică Calotă a părăsit ALDE pe ușa din dos

Facebook
Ica Calotă

Fostul președinte al Alianței Liberalilor și Democraților, filiala Teleorman, deputatul Ică Florică Calotă a părăsit pe ușa din dos partidul care l-a făcut parlamentar, susțin cei din ALDE Teleorman într-un comunicat remis presei.

În loc să-și vadă de treaba pe care i-au încredințat-o teleormănenii, adică să propună inițiative legislative prin care județul nostru să prospere, deputatul Ică Florică Calotă îi dezinformează pe teleormăneni. Acesta a declarat imediat după plecarea din partid că alături de el vor ”dezerta” alți 2000 de membri ALDE. Nimic mai fals. Noul președinte al filialei județene ALDE Teleorman, Samuel Calotă a reușit să țină echipa unită.

”Suntem în măsură să anunțăm că din cele 78 de organizații funcționale la nivel de județ, doar 7 președinți de organizații au anunțat că nu vor să mai activeze în ALDE. Ceilalți și-au exprimat dorința de a continua acest proiect și s-au declarat pregătiți pentru luptele electorale din acest an”, a declarat Samuel Calotă, președintele ALDE Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.