Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alec Baldwin a renunţat la proiectul 'Joker' în care urma să joace rolul tatălui lui Batman: 'Sunt sigur că sunt 25 de tipi care pot juca rolul ăla'

hollywoodreporter.com
alec baldwin

Actorul Alec Baldwin a renunţat la proiectul „Joker” al Warner Bros., în care urma să joace rolul tatălui lui Batman, după doar două zile de când prezenţa lui în distribuţie a fost confirmată, scrie news.ro.

El a declarat pentru USA Today: „Nu mai joc în filmul acela. Sunt sigur că sunt 25 de tipi care pot juca rolul ăla”.

În filmul cu Joaquin Phoenix în rol principal, el urma să interpreteze personajul Thomas Wayne, tatăl lui Batman, un fizician şi filantrop din oraşul Gotham.

Baldwin a mai făcut referire la probleme privind programarea filmărilor, iar miercuri a ţinut să dezmintă pe Twitter zvonurile potrivit cărora personajul pe care l-ar fi jucat este inspirat de Donald Trump.

Citește și: ATENȚIONARE - MCSI: Domeniile `.ro` pentru care nu s-a plătit serviciul de mentenanţă vor fi şterse automat, începând de joi 30.08.2018

„Nu am fost angajat să joc rolul în filmul «Joker» al lui Todd Phillips ca pe un Donald Trump. Nu se va întâmpla”, a scris el.

Alec Baldwin a jucat rolul Donald Trump de nenumărate ori în cadrul emisiunii „Saturday Night Live”, iar acesta i-a adus un trofeu Emmy din două nominalizări.

Joaquin Phoenix deţine rolul principal în filmul dedicat devenirii personajului negativ cunoscut ca „Clown Prince of Crime”. Tod Phillips va fi coscenarist şi regizor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.