Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegerea lui Biden pe post de președinte, 'trântită' de fiul său Hunter? Hunter Biden se gândește mult la droguri și alcool: 'Creierul este acolo!'

hunter biden

Fiul preşedintelui american Joe Biden, Hunter Biden, care s-a luptat cu dependenţa de droguri şi alcool, şi-a exprimat luni îngrijorarea, într-o declaraţie pentru o instituţie media americană, că o eventuală recidivă ar putea avea consecinţe asupra tatălui său, care candidează pentru un nou mandat în noiembrie, relatează AFP, informează Agerpres.

O ţintă principală a republicanilor, care alimentează suspiciunile cu privire la afacerile sale, Hunter Biden, în vârstă de 54 de ani, este programat să depună mărturie miercuri în faţa Congresului, ca parte a unei anchete de destituire împotriva lui Joe Biden de către majoritatea republicană din Camera Reprezentanţilor.

"Sunt lucruri mai importante în joc decât mine. Suntem în mijlocul unei bătălii pentru viitorul democraţiei", a declarat el pentru Axios, reiterând un argument de campanie al tatălui său că o întoarcere la Casa Albă a lui Donald Trump, foarte probabil candidatul republican la alegerile din noiembrie, ar fi un pericol pentru Statele Unite. "Nu contează dacă ai fost treaz timp de zece ani, doi ani, două luni sau 200 de ani, creierul tău este întotdeauna acolo pentru a-ţi spune că există încă o soluţie", afirmă el.

"Cel mai important lucru este să crezi că meriţi, altfel nu vei ieşi niciodată din asta. Dar mă gândesc adesea la consecinţele considerabile ale unui eşec", adaugă fiul preşedintelui american, care este de obicei foarte discret în mass-media.

Context

Republicanii îl acuză pe Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, că şi-a folosit influenţa când era vicepreşedinte al lui Barack Obama (2009-2017) pentru a-i permite fiului său Hunter Biden să desfăşoare afaceri dubioase în Ucraina şi China.

Ancheta judiciară în desfăşurare nu a reuşit până acum să susţină aceste acuzaţii, dar a condus la două inculpări ale lui Hunter Biden, una pentru evaziune fiscală şi alta pentru deţinerea ilegală a unei arme de foc.

Om de afaceri care s-a îndreptat acum spre pictură, el şi-a dezvăluit public problemele de dependenţă în 2021 şi a dat asigurări că nu a mai consumat nimic din iunie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.