Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri în Dolj: Un membru al unei secții de votare s-a pus pe BĂUT, alți cetățeni au cerut ILEGAL urna mobilă

Aradon
urna mobila

Zeci de cereri pentru urna mobilă au fost depuse într-o comună din Dolj în baza unor acte false. În documente, persoanele pentru care se solicita urna mobilă figurează ca fiind „netransportabile”.

Potrivit IPJ Dolj, sâmbătă seara, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizati de doi bărbaţi de 31 şi 43 de ani, din Craiova şi de o tânără de 29 de ani din Catane, membri ai unei secții de votare din Catane cu privire la faptul că la secția de votare s-a prezentat o femeie de 33 ani, din comuna Catane, care a depus 72 de cereri pentru urna mobilă, scrie Mediafax.

Citește și: SCANDAL lângă o secție de vot din Ilfov: MASCAȚII au intervenit URGENT

Cererile erau însoțite de copii ale unor documente de identitate şi adeverințele medicale eliberate de medicii de familie.

„Printre cererile respective s-ar fi aflat mai multe cereri ale unor persoane de pe raza comunei Catane, care în adeverinţele medicale eliberate de către medicii de familie ar figura ca netransportabile, însă s-ar putea deplasa”, au anunțat polițiștii.

Ei au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de fals intelectual şi uzul de fals.

Un bărbat a consumat alcool într-o secție de votare dint-un sat din județul Dolj. Acesta a fost reclamat la poliție de unul dintre candidații la primăria comunei. Bărbatul este membru al secției de votare.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăț au fost sesizați verbal de un candidat la funcţia de primar al comunei Terpeziţa, despre faptul că în interiorul unei secții de votare din satul Căciulatu, se află o sticlă cu băuturi alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.