Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri în organizaţiile locale şi cea judeţeană ale PSD Hunedoara

Inquam Photos/ Octav Ganea
PSD congres

Social-democraţii din judeţul Hunedoara vor organiza, începând de vineri, alegeri în cadrul tuturor organizaţiilor locale, urmând ca pe 7 septembrie să aibă loc conferinţa judeţeană de alegeri, prilej cu care se va alege şi noua conducere a filialei judeţene PSD Hunedoara, a anunţat joi preşedintele acesteia, deputatul Laurenţiu Nistor potrivit Agerpres.

"Avem planificate aproape în fiecare zi conferinţe de alegeri. Facem acest lucru pentru că vrem să intrăm în campania pentru alegerile prezidenţiale cu echipe de partid bine structurate, alese de către membrii de partid", a declarat Nistor, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Oreste îl desființează pe Dan Barna: Vă arată ca purtând treningul lui Codrin Ștefănescu și pantofii de lac alb ai lui Șerban Nicolae

Liderul PSD Hunedoara a precizat că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al filialei judeţene, el aflându-se în fruntea organizaţiei din anul 2010.

"Ca om de partid, şi unul disciplinat, nu pot să fac şi să cer colegilor mei să organizeze alegeri doar la comune, oraşe şi municipii. Astfel că am propus colegilor mei să facem alegeri şi la nivelul organizaţiei judeţene, deşi încă mai am câteva luni până îmi expiră mandatul", a precizat preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara.

Social-democraţii din judeţul Hunedoara care doresc să candideze la funcţia de preşedinte al filialei judeţene vor trebui să-şi depună candidatura până pe data de 31 august, în scris, conform prevederilor din statutul partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.