Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALEGERI în UK. Theresa May şi rivalul ei, laburistul Jeremy Corbyn, au votat

jeremy corbyn vs theresa may

Şefa executivului britanic, conservatoarea Theresa May, a votat joi, la ora locală 09:20 (08:20 GMT), împreună cu soţul ei, Philip May, la o secţie din localitatea natală Sonning, comitatul Berkshire (sud-estul Angliei), informează DPA şi EFE, potrivit agerpres.

May s-a prezentat la vot având asupra ei cartea de alegător, pe care mulţi britanici o folosesc pentru a se identifica la secţiile de votare. Cărţile de alegător nu sunt obligatorii în Marea Britanie, notează agenţia de presă germană, care adaugă că Theresa May speră ca, în urma acestui scrutin, să poată spori majoritatea parlamentară a Partidului Conservator.

Aviaţia siriană bombardează capitala ISIS. Rebelii susţinuti de americani avansează la sol - VIDEO

Calmă, Theresa May s-a prezentat la vot îmbrăcată cu un sacou alb şi pantaloni negri şi nu a făcut nicio declaraţie ziariştilor care o aşteptau în faţa secţiei de vot.

Liderul Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, a votat şi el joi de dimineaţă într-o secţie amenajată în cartierul londonez Holloway, din nordul capitalei britanice, informează EFE. 

Corbyn părea relaxat şi surâzător, notează sursa citată. 

Miercuri, în ultima zi a campaniei electorale, liderul laburist a deplâns faptul că 'această generaţie s-a văzut grav afectată de austeritatea care a urmat crizei bancare' din 2008.

Atac TERORIST asupra ambasadei SUA din Kiev. Poliţiştii sunt în alertă maximă - FOTO

Jeremy Corbyn a insistat că partidul său 'oferă ceva foarte diferit pentru viitor, şi anume alegerea dintre 'frică şi speranţă'.

Circa 46,9 milioane de britanici sunt aşteptaţi să se prezinte joi la urne în cele aproape 40.000 de secţii de vot deschise în întreaga ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.