Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALEGERI LOCALE 2020 - Un bărbat din Olt ştampilat şi buletinele de vot ale concubinei sale pentru că ea nu ştie să citească

AEP
alegeri locale 2020

Un bărbat din judeţul Olt a ştampilat şi buletinele de vot ale concubinei sale, deoarece aceasta nu ştie să citească, dar a introdus în urnă doar trei dintre acestea, celelalte fiind anulate de membrii comisiei de votare. De asemenea, bărbatul şi-a fotografiat votul, notează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Coteana au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că într-o secţie de votare din comuna Brebeni se află o persoană care are asupra sa cinci buletine de vot.
"Din verificările efectuate a reieşit faptul că două persoane, care au o relaţie de concubinaj, la intrarea în secţia de votare, au primit câte patru buletine de vot şi au intrat în cabine alăturate pentru a-şi exercita dreptul la vot. Întrucât femeia nu ar fi ştiut să citească, a solicitat sprijinul concubinului pentru a ştampila buletinele în locurile indicate de către aceasta. Bărbatul a ştampilat cele opt buletine repartizate celor doi, după care a introdus în urna de vot doar trei dintre acestea”, se arată în comunicatul IPJ Olt.
Sursa citată a menţionat că bărbatul a fost observat de membrii comisiei care i-au reţinut cele cinci buletine care nu au mai fost introduse în urnă, acestea fiind anulate.
Poliţiştii au mai stabilit că bărbatul şi-a fotografiat buletinul de vot.
Cele două persoane au fost amendate de poliţişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.