Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal cu iz penal la alegerile locale: Vizele de flotant din Tulcea ar putea ajunge la DNA

captură TV
flotant buletin

Candidatul ALDE la Primăria municipiului Tulcea, Octavian Popa, a atras atenţia, marţi, în timpul unei conferinţe de presă, asupra numărului mare al vizelor de flotant făcute în ultima perioadă şi a menţionat în acest sens că intenţionează să facă plângere penală după alegerile locale.

El a amintit că Biroul Electoral Centrale le permite persoanelor cu vize de flotant să voteze şi că poliţiştii au obligaţia de a verifica în ce măsură persoanele respective locuiesc la adresele obţinute prin vizele de flotant.

"Sunt hotărât ca după finalizarea acestor alegeri, dacă voi constata că nu s-a făcut nimic pentru acest lucru (împiedicarea fraudelor electorale, n.red.), să fac plângere penală in REM atât împotriva persoanelor care şi-au mutat domiciliul într-o altă localitate, fără a locui acolo, şi au participat la vot, cât şi împotriva oamenilor din instituţiile statului care nu şi-au făcut datoria", a precizat candidatul ALDE la Primăria municipiului Tulcea.

Octavian Popa a amintit că Direcţia de Informaţii are un serviciu specializat pentru a asigura desfăşurarea în condiţiile legii a alegerilor locale.

Întrebat despre proiectele pe care le are în calitate de candidat la Primăria municipiului, Popa a enumerat reamenajarea lacului Ciuperca, a Grădinii Botanice, înfiinţarea unui parc acvatic, astfel încât turiştii să fie convinşi să rămână pentru cel puţin încă o zi în municipiul reşedinţă de judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.