Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri parlamentare, faza pe traseism politic. Senator PNL a sărit în tabăra PMP

traseism

Senatorul Corneliu Popescu şi-a anunţat, vineri, înscrierea în Partidul Mişcarea Populară (PMP). El a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a luat decizia de a părăsi PNL şi de a deveni membru PMP pentru a susţine proiectul 'Mişcăm România', propus de partidul condus de Traian Băsescu. 

'Este simplu! Vreau să particip la proiectul acesta Mişcăm România. Mi se pare un proiect OK. Cineva spunea zilele trecute că în România nu se mişcă nimic. Este evident că trebuie făcută o mişcare în sens pozitiv. Mă bucur că fac parte din acest partid, care este membru al Partidului Popularilor Europeni şi sper să aduc un plus nu doar în campanie, ci şi pentru viitorul acestui partid', a afirmat Popescu, conform agerpres.ro

Parlamentarul liberal îşi propune să obţină, alături de noul său partid, un procent de peste 20% la alegerile parlamentare. 

Corneliu Popescu a fost ales senator pe listele PP-DD în Colegiul Darabani- Săveni din judeţul Botoşani. În 2015 el a devenit membru PNL, participând, sâmbăta trecută, la alegerile interne pentru desemnarea candidaţilor PNL pentru alegerile parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.