Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri PNL Sector 3 - Andrei Baciu l-a 'zdrobit' pe Gheorghe Paul la șefia filialei condusă până în vară de Florin Câțu

dcnews.ro
Andrei Baciu

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a câștigat, sâmbătă seara, alegerile desfășurate la PNL Sector 3. Demnitarul ia locul fostului premier, Florin Câțu, care a fost dat jos din funcție în vara acestui an.

Andrei Baciu este noul președinte al Filialei PNL Sector 3. Acesta a castigat alegerile cu voturi 363 voturi din 387, iar contracandidatul lui, Gheorghe Paul, 13 voturi.

“Viziunea mea se bazează pe câțiva piloni esențiali pentru viitorul PNL Sector 3: valori liberale, echipă, organizare, comunicare și digitalizare. Dacă vom urmări toate acestea, avem șansa să aducem alături cetățeni implicați și dedicați. Dar, pentru a reuși ce ne propunem este necesar să avem o echipă unită. Este ceea ce nu poate lipsi, indiferent de strategiile și acțiunile pe care le putem face. O echipă liberală unită înseamnă de fapt o echipă puternică. Asta îmi doresc pentru Sectorul 3!”, a transmis noul președinte al PNL Sector 3 în discursul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.