Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri Republica Moldova - Premierul Recean: Îmi doresc o accelerare a construcţiei Europei aici, la noi acasă

Privesc.eu
Dorin Recean

Alegeri Republica Moldova - Premierul Recean: Îmi doresc o accelerare a construcţiei Europei aici, la noi acasă

Premierul Republica Moldova, Dorin Recean, speră ca viitorii primari aleşi în urma alegerilor locale de duminică să accelereze construcţia Europei în Moldova, anunță Agerpres.

El a dat asigurări, la ieşirea de la urne, că autorităţile statului vor lua toate măsurile pentru ca alegerile pentru funcţiile de primar şi consilier local să se desfăşoare corect şi ca votul să fie liber.

"Noi, ca întotdeauna, votăm pentru viitorul european al Republicii Moldova, pentru ca joi să avem localităţi cu adevărat europene (...) Viitorul european al Republicii Moldova îl construim în fiecare zi, astăzi prin a oferi votul nostru pentru primarii şi consilierii europeni. (...) Îmi doresc o accelerare a construcţiei Europei aici la noi acasă, la noi în localităţi. Cetăţenii îşi doresc un loc să trăiască, unde este bine, unde le este confortabil, unde au transportul public foarte convenabil, unde au servicii publice foarte bune, unde copiii să meargă la grădiniţe, la şcoli, la universitate", a afirmat Recean.

Referindu-se la excluderea Partidului "Şansă" din alegerile locale de duminică, primul-ministru moldovean a spus că "statul nu va admite ca alegerile sau procesele fundamental-democratice să fie influenţate de grupările criminale finanţate din exterior".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.